'
Photo Contest App
Pretty Photos Contest
3 Победници | 97 Внес на податоци
Последен ден за пријавување: 31 Dec, 2020
100 на карактери кои остануваат
Доделете ни лајк за да добиете известување од нас и за нашите промоции
.
Оваа промоција не е спонзорирана, препорачана или администрирана од или во врска со Фејсбук

Кликнете на фотографиите кои се соодветни на темата и качете ги во натпреварот

3 Победници

Победниците ќе бидат одбрани врз основа на тоа колку луѓе гласале за една од сликите кои ги имате качено и Рангирано според Сопственикот на Натпреварот..

Па затоа земете ги вашите фотоапарати и сликајте слика која ја нагласува темата. Овој натпревар не е за сликање на најдобрата слика туку за истакнување на темата и да ги натерате луѓето да ја лајкнат вашата слика а со тоа да ги подобрите шансите за победа ...

Нека вашите пријателите ја лајкнат вашата слика. Ве молиме имајте во предвид дека победникот е одбран примарно врз основа на Рангирањето од страна на Сопственикот на Страната или Модераторот на Натпреварот. Бројот на гласови добиени за една слика ќе ги подобри вашите шанси да бидете Рангиран како Победник.


Сликите и текстот кои се поднесени мора да бидат оригинални дела на лицето кое ги поднело.

Со прикачување на оваа датотека, Вие потврдувате дека имате право да ја дистрибуирате оваа слика и дека истата не е порнографска.

Ве молиме обидете се повторно Ве молиме почекајте или освежете ја страната Се појави неочекувана грешка. Ја забележавме и зачувавме. Заврши Пред {num} денови Required Fields are missing Upload File Испраќањето е одбиено - Сликата е многу голема...
Веќе сте гласале Неуспешно гласање Вашиот пост можеби е во редот на чекање или е маркиран како SPAM од страна на Фејсбук. Ве молиме обратете се на Администраторот. Сликата е испратена гласови Види повеќе Фотографија за натпревар Прикачи Прикачи Сочувај Мора да внесете валидна email адреса Ве молиме почекајте или освежете ја страната Ве молиме почекајте неколку секунди и обидете се повторно Се појави неочекувана грешка. Ја забележавме и зачувавме. Пред денови Денес Вчера Утре Преостанато време {hours}h {mins}m January February March April May June July August September October November December